AMERIKAI
"Homework Help Live Free"
Tamás Gáspár Miklós
Hirdetésfeladás
Üdvözöljük, Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

$0000

AMERIKAI UZLETEMBER FELESEGET KERES

 • Állam/Megye: FLORIDABOL
 • Ország: United States
 • Feltöltve: 2012. november 5. hétfő 13:30
 • Érvényes: A hirdetés lejárt
image

USA ALLAMPOLGAR VAGYOK, ES TOBB JOLMENO VALALKOZASOM VAN ITT AZ USABAN.KERESEK EGGY CSINOS HELYES MAGYAR HOLGYET HAZASSAG CELJABOL.CSAK FENYKEPES BEMUTATTKOZO LEVELRE VALASZOLOK.
domokosferenc12@gmail.com

6361 Összes látogató, 1 eddig a napig

  Print This Post Print This Post

10 Reader’s Comments

 1. Szia kedves Ferenc!
  Szerintem ha jolmeno Amerikai uzletember vagy, a legjobb az ha Magyarorszagra mesz “normalis” Magyarlanyt keresni, US-ban a Magyar lanyok csak Zoldkartyara hajtanak! En is hazajottem par honapra, csak itt nehez valasztani a sok szaz normalis lany kozul.
  Sok szerencset,

  John

 2. Nem regen jottem Amerikaba.Tevedes othon se normalisak a lanyok csak szebbek.23 eves lany vagyok tudom milyenek a lanyok.Tisztelet a kivetelnek.

 3. Sziasztok!
  Én egy intelligens,érett felfogású,komoly gondolkodású,konzervatív értékekkel megáldott,határozott,céltudatos és ambíciózus vidéken felnőtt,de ma már Budapesten élő magyar lány vagyok.Mindezek mellett egy gyenge nő aki egy felnőtt férfi mellett képzeli el a jövőjét.
  Főiskolára majd,egyetemre jártam.Mindig mindent saját erőből értem el,sosem volt segítégem semmiben,de büszke vagyok mindenre,amit így önerőből elértem.Túl vagyok egy házasságon ami ma már csak emlék,de sokat tanultam belőle.Hosszú kapcsolat volt,gyerek nem született.Miután véget ért elhatároztam,hogy az életemnek most gyökeres változáson kell átmennie ahhoz,hogy újra megtaláljam önmagam és a céljaim elérjem.Hamarosan New Yorkba utazom és ott szándékozok önmegvalósítani.Nem célom a zöldkártya,de ha úgy alakul,akkor az úgy lett megírva.Még itthon megismertem a neten teljesen véletlenül láncszemszerűen két olyan magyar fiút,akik ott élnek kint.Részemről barátságot szerettem volna,ismerkedést,segítséget abban mi vár rám ott kint csakis informálódás szempontjából.Mindkét fiú érzése menetközben átalakult,de amilyen viharosan jött olyan viharosan zárult ez a történet.
  Azt mondjátok meg nekem,hogy amikor megismer egy fiú egy rendes lányt,akkor miért riad vissza a közelgő találkozástól?Talán rájön,hogy ez tényleg egy rendes lány és mivel ő tudja magáról,hogy nem biztos,hogy ő maga egy rendes fiú,akkor úgy dönt,hogy inkább nem sérti meg azt a lányt,hogy ne fájjon a csalódás?Nem értem?Akkor ti srácok ott Amerikában miért akartok annyira rendes lányt találni,ha amikor megtaláljátok,akkor viszakoztok!Őrült világot élünk és hiába van meg bennünk a ,,rendes” jelzőhöz kapcsolódó összes tulajdonság,ha nem találjuk meg azt a másik embert aki nemcsak mondja,hogy keresi,hanem ha megtalálja akkor el sem akarja engedni!!!!
  Ezért inog meg sokakban a bizalom!!!!
  Te tudod magadról,hogy ,,rendes” vagy,de az a másik miért állítja azt,hogy ő is ,,rendes”,amikor a záróepizódban úgy kilép az életedből,hogy még barátként sem akarja tovább azt a kapcsolatot amit még nem is olyan rég többre értékelt egy barátságnál.Nos ennyi!!!!
  …and in this crazy life and trough these crazy times…Ez van!!!
  Üdv mindenkinek!!!

 4. udv rendes lany mi az email cimed? en tudok neked valaszt adni

 5. helló rendes lányka!
  talán ott is “ömlengtél”, mint itt okoskodtál! ezt senki sem szereti:
  ez nem is kérdés amiről “regényt” írtál, nagyon bonyolitod a dolgokat.
  a fíuk kiábrándultak, nem csodálkozom!

 6. Hello Ferenc;)

 7. Csatlakozom ismeretlenül is ,,bölcs asszony,, véleményéhez. Az nagyon pozitívum, hogy önerőből érted el azt, amit felsoroltál.
  Tisztellek, és őszintén becsüllek érte!

  De túl egy házasságon, talán nem gyüjtöttél elég tapasztalatot a férfiak lelkivilágáról.
  Sajnos a legtöbb férfi nem szereti, ha ,,alárendelt,, szerepet kap a kapcsolatában. A férfiak többsége nem szereti az okos, talpra esett, jobban kereső, büszke nőket, akik föléje kerekedhetnek. Papucsnak, kiszolgáltatottnak érezhetik magukat az urak.
  Sok férfiban benne van a kisebbségi érzés! Csak próbálják titkolni.

  Én azt tanácsolom, ha valaha is olvasod a hozzászólásom, hogy ne változz meg. Maradj továbbra is talpra esett, küzd és harcolj az álmaid és vágyaid megvalósításáért. Maradj önmagad, soha ne játsz szerepet, és ne is akarj többnek látszani.

  De ha tartós párkapcsolatra vágysz, akkor ne reklámozd már előre azt, hogy mit értél el eddig. Ráér megtudni a párod akkor, amikor már valóban együtt és boldogan éltek. Ne riaszd el a magabiztosságoddal. Engedd neki, hogy a papirforma érvényesüljön.
  (Már az őskor óta így működik!) Hadd érezze a férfi, hogy ő irányít.

  Te viszont légy okos és ügyes. Hiszen a legtöbb férfit lehet (és néha kell is) irányítani. A Női praktikákról azt hiszem nem nekem kell beszámolót írnom. Pedig volna mit írnom, tanácsolnom, még ha férfi is vagyok.

  Ne sajnáld az elszalasztott lehetőségeket. Nem működött volna a hosszú távú kapcsolatod velük.

  Sok sikert kívánok neked az életben!

  Zoltán
  Debrecenből

 8. Miért nem törlöd A hirdetést? Kedves Ferenc? Elég nehezen hiszem hogy nem találtál ennyi idő alatt társat .. Ilyen paraméterekkel,,,,

 9. lehet csak a parameterei nagyok!!!! de lehet itt talaja meg aki neki kell, nem ertem mindenki annyira negativ.
  lehet nem szereti a mu cicakat es mast keres, meg kell adni a lehetoseget!!! hmmm

 10. Kedves Ferenc,en azt mondom csak keressen .Faradsagot nem kimelve.Sok sikert.Eva ,Londonbol.

Írja meg véleményét!

 

You must be logged in to inquire about this ad.

Információ a hirdetőről